2013-02-20 10:18:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Meglepő fordulat a magánáletben

Napi horoszkóp február 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon jól érzi magát a bőrében, és most még az sem frusztrálja túlságosan, hogy a világ pillanatról-pillanatra változik ön körül. Sikerült visszanyernie régi lelki nyugalmát, és most egy Buddha bölcsességével figyeli a változásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meglepő fordulat várható a magánéletében. Azt hitte, már túl van minden tapasztaláson: hát nem, a java még csak most jön! Ne ijedjen meg, mert most végre valami nagyon jó következhet. Csak legyen éber, és minden jóra kész!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az ön életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a valakitől.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába az adott szó, aki eddig barátnak tűnt, az most ellenségévé lehet. De az ellenkezője is igaz: egy ellenségét a barátjává teheti. Főleg, ha nem tekint mindent kifejezetten az ön ellen való támadásnak, akkor még a rossz helyzeteket is jóra fordíthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ahelyett, hogy azon bosszankodna, hogy nem pont úgy sülnek el a dolgai, mint azt remélte, próbálkozzon máshol, keressen új lehetőségeket. Meglehet, valahol nyitott kapukat dönget. A végén jobb lesz, mint azt várta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A gyanakvás kezd a lételeme lenni. Talán nem kellene minden szó és tett mögött hátsó gondolatokat sejtenie. Ezek ugyanis inkább az ön gondolatai. Nézzen úgy a világra, olyan ártatlanul, mint egy ma született gyermek, akkor jobb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma meghazudtolja a saját természetét: hajlamos lehet kíméletlenül bánni azokkal az ismerőseivel, akik csak valami apróbb hibát is vétettek. Ha ezek a kollégái, akkor legyen különösen óvatos. Senkinek sem jó, ha maradandó tüskéket ültet el bennük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy munkatársa lezser hozzáállása különösen bosszantóan hathat ma önre. S ami a szívén, az a száján: ön nem rest kimondani a véleményét. Ám nem mindegy, hogy hol, kinek fejti ki a véleményét. Vegye figyelembe a következményeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy munkatársa lezser hozzáállása különösen bosszantóan hathat ma önre. S ami a szívén, az a száján: ön nem rest kimondani a véleményét. Ám nem mindegy, hogy hol, kinek fejti ki a véleményét. Vegye figyelembe a következményeket!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Újabban egyre türelmetlenebb, de a mai napon túltehet minden eddigi rossz szokásán. Igaz, a rohanás kortünet, de van valami, amiről épp akkor marad le, ha siet. Talán épp az élet az, ami mellett folytonosan elrohan.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan feladattal lepi meg a mai nap, amiben igazán csak örömét lelheti. A végrehajtásához ráadásul jócskán szüksége lesz a fantáziájára és a kreativitására. És végül mindenkit meglephet az eredményével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha csak ábrándozással tölti a napját, akkor abból aligha lesz világmegváltó tett. Ám, ha nem ábrándozik, akkor aligha tudja megálmodni a jövőt. A kettő közötti egyensúlyt kellene ma megtalálnia. Ehhez korán kell kelnie és feküdnie is.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: